Utleie lokale

Lokale

På under 20 minutter fra Bergen sentrum kommer man til landlige og naturskjønne omgivelser på Fjellbirkeland. Her ligger lokalet til Fana Paintball. Vi har alt man trenger for et vellykket møte, kurs, seminar, konferanse eller andre typer samlinger som konfirmasjoner, bursdager ol. Lokalet er nytt og moderne, med prosjektor, høyttalere og wifi. Man kan benytte seg av sofagrupper inne og fine uteareal. Det er bar og kjøkken tilknyttet selve hovedrommet. Lokalet passer for grupper på opptil 25 personer i kurssammenheng eller opptil 30 personer i festlige anledninger.

Beskrivelse

Selskapsstuen er på 65 m2 med en gang hvor det muligheter for å henge fra seg yttertøy. Gangen leder inn til to stk toaletter og to stk dusjer. I enden av gangen er det en stellekrok med benk, speil, hårføner og noen rekvisitter.

Inn til lokalet ligger baren og innenfor denne ligger et lite kjøkken. Ved siden av baren er det plassert et lite dj-bord hvor man enkelt kan koble til ønsket lydkilde (pc, mobil, cd-spiller etc).

I motsatt side av lokalet er det en liten sofa med bord. Her er det plassert projektor hvor man kan koble til ønsket avspiller via hdmi.

Mer Info

Ta kontakt med Fana Paintball for mer info

Se våre arrangement

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input