Arrangement

Utdrikningslag

Vi mottar stadig flere og flere forespørsler om å arrangere paintball for utdrikningslag. Her legger vi til rette for en spennende og morsom opplevelse for hele gruppen og spesielt brud/ brudgom. Alle må se sikkerhetsvideo og gjennomgå opplæring i bruk av utstyret før start. Det blir flere spilltyper og dere spiller så mange runder dere har lyst, tid og kuler til. På slutten av arrangementet, er det populært å leie kudrakt/ kanindrakt til brud/ brudgom og vi sørger for en jakt som virkelig får adrenalinet til å pumpe og stemningen til å stige. De fleste ønsker mellom 350 og 500 kuler per deltaker (det er mulig å kjøpe flere kuler underveis i arrangementet). Som regel rekker man 4 runder med paintball, eventuelt 3 runder om man ønsker kujakt/ kaninjakt på slutten. Det er tilgang til dusjer etter arrangement. Dersom ønskelig står vi for servering av mat og drikke.

SE PRISER

Paintball bursdag

Vi tilbyr paintballbursdag alle dager i uken. Dette er meget populært, spesielt for barn og unge. Vi anbefaler ikke at barn under 12år (det året de fyller 12år) deltar på paintball. Hos oss er det DU som bestemmer prisen. Alle må se sikkerhetsvideo og gjennomgå opplæring i bruk av utstyret før start. Man kan velge blant en rekke spilltyper som vår instruktør foreslår. De fleste som bestiller denne løsningen ønsker 250-300 kuler til hver deltaker. For noen holder det med litt mindre, mens andre kjøper mer underveis. Man må være minimum 6 deltakere, men vi anbefaler at man er ca 10 deltakere eller mer for å få mest mulig action under arrangementet. Varighet på arrangement er 2 timer fra ankomst til avgang. Dersom ønskelig står vi for servering av mat og drikke.

SE PRISER

Events

Man trenger ikke ha gebursdag eller et utdrikningslag som en unnskyldning for å spille paintball. Våre arrangementer er så populære at stadig flere av de som reserverer hos oss gjør dette sammen med venner, som en morsom og actionfylt aktivitet i hverdagen. Så lenge man er seks deltakere eller flere, kan hvem som helst gjøre en reservasjon hos oss og få et lukket arrangement kun for sin gruppe. Det er også mulig med servering av mat og drikke.

SE PRISER

Teambuilding, kurs, kick-off og lignende

Arrangementer på deres premisser og etter deres behov.

Ta kontakt for mer informasjon og vi skreddersyr et tilbud etter deres budsjett og ønske.

Her får man ikke de «kjedelige» spillene og oppgavene som man vanligvis forventer å få hos en arrangør som driver med tradisjonell teambuilding hvor det ikke er paintball. Vi legger til rette med oppdragsbasert paintball, hvor lagene kjemper mot hverandre om å «sprenge» objekter, redde medspillere fra fienden, erobre områder og andre actionfylte oppdrag. Planlegging og samarbeid er stikkordet for å gjennomføre oppdragene.

Vi har et helt nytt selskapslokale som kan brukes til blant annet kurs og lignende i forkant av arrangement og til selskap i etterkant. Vi står for servering av mat og drikke. Det er selvsagt toaletter og dusjrom tilgjengelig.

SE PRISER

Drop-in og andre arrangementer.

Vi arrangerer jevnlig drop-in og storspill hvor hvem som helst kan delta. Man kan medbringe eget utstyr eller leie dette hos oss. På slike arrangementer kommer det alt fra 10-100 deltakere og vi setter av det meste av dagen til arrangementet. Dette er en ypperlig anledning for de som vil spille paintball, men ikke har muligheten til selv å få med seg en stor nok gruppe til å ha et lukket arrangement. De som deltar på slike arrangementer viser seg å være særdeles hyggelige personer og vi ser igjen de fleste flere ganger i løpet av sesongen, enten på drop-in eller andre arrangement. Det vil være instruktør på plass under arrangement med hovedfokus på sikkerhet. Slike arrangementer vil annonseres under «Nyheter» og på vår side på Facebook.

Fanapainball på facebook

Nattspill

Vinteren 2016-2017 testet vi ut mulighetene for å spille paintball om natten, dette ble en kjempesuksess. Vi har montert lykter på markørene (geværene) og man har små LED-lys i rødt eller blått montert på maskene for å markere hvem man er på lag med. Lavvo, kiosk, grillplattinger og resten av friområdet er flombelyst, så man har god belysning i pausene. Dette er «next level paintball» og kan virkelig anbefales å prøve! Prisene er de samme som vanlig paintball.

SE PRISER

Take away

Ikke alle har mulighet til å spille paintball på vårt anlegg og våre baner, men ønsker å leie med seg utstyr til en annen lokasjon. Nå er dette mulig også via Fana Paintball. Man kan leie med seg så mange sett som ønskelig (med forbehold om at vi har nok tilgjengelig, etterspørsel er i helgene). Utstyrer hentes og leveres etter avtale..

SE PRISER

Vi har også utleie lokale

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input