Foto: Willy Johnsen

Bergens Beste Skogsspiller 2018

Søndag 10. Juni arrangerte Fana Paintball som fast tradisjon, "Bergens Beste Skogsspiller". Dette er et arrangement vi holder hvert år, der de lokale spillerne får teste seg i 1 mot 1 konkurranse for å se hvem som er bergens beste skogsspiller. Vinneren av arrangementet vinner vandrepokalen vår "The Golden Gun". Samt. har vi også ekstra premier for de tre beste spillerne.? Men det er ikke bare 1 mot 1 konkurranse, tradisjonelle paintball spill har også sin plass under dette arrangementet. 
Vi hadde et knallbra paintball vær denne dagen, og spillerne fikk en god actionfylt dag. Til våre faste drop-in spilleres store glede, så har vi åpnet opp Bane 2 for spill igjen. Alle årets endringer er ikke 100% klare, men banen er spillbar for alle.?

1 mot 1 kampene bydde på mye underholdende spilling for tilskuerne, med mye uortodoks spillestil og spontane improviseringer. Takk for en kjempe oppvisning fra deltakerne, og flott spilt dere som kjempet seg til topps. Vinneren av "Bergens Beste Skogsspiller 2018" ble Mats Sivertsen, gratulerer så masse! Andre plass gikk til Ståle Velure, kan forsåvidt nevne at hadde det vært en pris for best-in-show så hadde Ståle tatt den lett.? Og tredje plass gikk til Håvard Mikkelsen Svensrud, nå var det like før det bergenske trofeet gikk til østlandet. Da hadde vandrepokalen fått nasjonal status^^ 

Takk til alle for en kjempe innsats. Jeg håper vi sees igjen til neste år, og vell møtt allerede til neste drop-in.?

-Willy

*En liten ekstra "honourable mention" til Ole Vikøren som alltid har tid til å gjøre seg ekstra delikat for kamera når kulene flakser.
 

 

Kontakt

Fana Paintball
Org.nr.: 991 638 946
Totlandsvegen 232 5226 Nesttun
Tlf: 922 93 158 (Alle dager mellom 10.00 - 22.00)
Epost: post@fanapaintball.no

Vennligst skriv inn navnet ditt
Vennligst skriv inn din epost adresse
Vennligst skriv inn ditt telefon nr
Vennligst skriv inn din melding
Invalid Input